Witam.
Jaką ramę najlepiej ht (bo na fulla mnie nie stać) polecilibyście?
Jeżdżę 2 lata na ramię Authora ( podobno dla dzieci) a na żadnym dropie, gapie, drzewie nie zawiodła, lecz ma śr. główki 1.0. więc, żaden inny amor oprócz tego marketowego mnie nie wejdzie.
Jaką ramę (może od razu amora <w miarę taniego>) polecicie?
Jaka rama pod koła 24?
Re: Jaka rama pod koła 24?
Zacznij może od podania funduszu na to przeznaczonego, ile masz wzrostu 
-
kubuspunxdh

- Gadu-Gadu: 2511425
- Styl jazdy: Downhill
rama NS Bitch stery sztyca tylnie kolo 350 zł kolega ma to na sprzedaż jak by interesowało
poza tym cza polować na allegro bo nówki w tej cenie raczej nie dostaniesz :> 
-
kubuspunxdh

- Gadu-Gadu: 2511425
- Styl jazdy: Downhill
witam, pierwszy raz na forum jestem ale temat mi znany. polecam rame Leader fox dragstar 14''.
Dla Twojego wzrostu bedzie wystarczajac. Tylko ja mowie o tej ramie sprzed kilku lat. Bardzo fajna, skoczna rama i wytrzymala - i chyba jedna z najtnaszych (ja mam 178 cm i waze 73 kg). Amor to zwykle duro 130 a i tak daje rade. Podobnej geometri rama jest teraz w modelu cocaine. Druga rama (wlasna) to dartmoor street figter (2008-2009 jak sie nie myle), obie maja podobne geometrie czyli od glowki do tylnego trojkata rama leci w lini prostej. tylko rama Street fightera 14" jest troche mniejsza od ramy 14" Dragstar'a i szczerze mowiac lepiej lata sie na foxie. uzywki na pewno znajdziesz za rozsadne pieniadze. moze i nawet nowe ramy sie znajda (te sprzed kilku lat).
Chwila szperania i jest rama: http://www.tinyurl.pl?wN81nscw
Dla Twojego wzrostu bedzie wystarczajac. Tylko ja mowie o tej ramie sprzed kilku lat. Bardzo fajna, skoczna rama i wytrzymala - i chyba jedna z najtnaszych (ja mam 178 cm i waze 73 kg). Amor to zwykle duro 130 a i tak daje rade. Podobnej geometri rama jest teraz w modelu cocaine. Druga rama (wlasna) to dartmoor street figter (2008-2009 jak sie nie myle), obie maja podobne geometrie czyli od glowki do tylnego trojkata rama leci w lini prostej. tylko rama Street fightera 14" jest troche mniejsza od ramy 14" Dragstar'a i szczerze mowiac lepiej lata sie na foxie. uzywki na pewno znajdziesz za rozsadne pieniadze. moze i nawet nowe ramy sie znajda (te sprzed kilku lat).
Chwila szperania i jest rama: http://www.tinyurl.pl?wN81nscw
-
moonie
- Gadu-Gadu: 0