Witam mam na imie Łukasz. Mam 14 lat i dopiero zaczynam przygodę z downhilem, i chciałbym sie was poradzic jaki mam sprzet kupic. Posiadam rower ale wiem ze on nie jest do downhilu wiec wklejam fotki i sami ocencie
Pozdrawiam Łukasz Kaczmarek
Jaki sprzęta na początek
Re: Jaki sprzęta na początek
daj zdjęcia, link do sprzętu
-
zbig

- Gadu-Gadu: 9579049
technik200 napisał(a):Witam mam na imie Łukasz. Mam 14 lat i dopiero zaczynam przygodę z downhilem, i chciałbym sie was poradzic jaki mam sprzet kupic. Posiadam rower ale wiem ze on nie jest do downhilu wiec wklejam fotki i sami ocencie
Pozdrawiam Łukasz Kaczmarek
Witamy cie kochaniutki
-
kubuspunxdh

- Gadu-Gadu: 2511425
- Styl jazdy: Downhill
-
technik200
- Gadu-Gadu: 0
Postaraj się o zdjęcie ogółu... czyli całego roweru i opisu jaki osprzęt masz
postaramy się myślę wtedy dokładniej pomóc
bo z tych 2 zdjęc wynika ze masz amortyzator suntour xcm ... i przerzutke tylną acera... jakiś hamulec tarczowy, licznik, błotnik, łańcuch i kasetę
postaraj się coś więcej napisać. pozdr. 
-
kubuspunxdh

- Gadu-Gadu: 2511425
- Styl jazdy: Downhill
na 100% nie nadaje się to to masz ! napisz w jakim rejonie kraju mieszkasz, czy dysponujesz jakimś umiejetnosciami
-
zbig

slask koło jastrzębia zdroju dopiero zaczynam
mam 14 lat jak jzu mówiłem ucze sie jeszcze ,i chce zaczac przygode z tym sportem jezdze na tor w Jastrzebiu zdroju skacze takie tam;ppp
-
technik200
Wywnioskowałem iż mas krosa A2 lub coś takiego więc to się nie nadaje na początek twojej przygody z downhille a jedynie cię może zniechęcić przez częste psucie się twojego sprzętu 
-
luca94
- Gadu-Gadu: 11426399
A co z tego rowerku ewentualnie sie nada ??
i jeszcze chce sie spytac co musiał bym kupic ?? ile by mnie to wyniosło bo ja mam 14 lat i kasy mam bardzo mało prosze o linki z allegro uzywae zeczy
i jeszcze chce sie spytac co musiał bym kupic ?? ile by mnie to wyniosło bo ja mam 14 lat i kasy mam bardzo mało prosze o linki z allegro uzywae zeczy
-
technik200
Jak już zapewne przeczytałeś wyżej, sprzęt nie nadaje się do DH.
Nikt z nas nie poświęci czasu na szukanie czegokolwiek nie znając widełek cenowych w jakich się poruszać.
Nikt z nas nie poświęci czasu na szukanie czegokolwiek nie znając widełek cenowych w jakich się poruszać.
-
zbig

cześć,
mam rower Giant Brass 1 2009 (http://www.bikekatalog.pl/2009/rowery/2 ... t.Brass.1/)
czy nadaje się on do freeride ? dirt ?
dopiero zaczynam przygodę z jazdą extreme :-) pozdrawiam.
mam rower Giant Brass 1 2009 (http://www.bikekatalog.pl/2009/rowery/2 ... t.Brass.1/)
czy nadaje się on do freeride ? dirt ?
dopiero zaczynam przygodę z jazdą extreme :-) pozdrawiam.
-
dizzer

- Styl jazdy: Freeride