Ogólnie o 43RIDE
Ogólnie o 43RIDE
Interesuje mnie Wasza opinia o 43RIDE.
Co Wam się podoba, a co nie?
Jakie tematy chcielibyście poruszyć, przeczytać o nich?
Z kim chcielibyście przeczytać wywiad?
Czego brakuje, a czego nie?
Ogólnie rzecz biorąc, interesują nas wszystkie Wasze odczucia nt. magazynu 43RIDE
Co Wam się podoba, a co nie?
Jakie tematy chcielibyście poruszyć, przeczytać o nich?
Z kim chcielibyście przeczytać wywiad?
Czego brakuje, a czego nie?
Ogólnie rzecz biorąc, interesują nas wszystkie Wasze odczucia nt. magazynu 43RIDE
"Wszechświat i ludzka głupota są nieskończone, ale co do tego pierwszego to nie mam pewności."
Albert Einstein
Albert Einstein
-
Tom@s

- Gadu-Gadu: 1445967
- Styl jazdy: Dirt/Slope
-
Sokół

- Gadu-Gadu: 2159758
- Styl jazdy: Freeride
Re: Ogólnie o 43RIDE
Więcej info z polskiej sceny dirt/park/street! Jeśli chodzi o ogólne odczucia co do e-magazynu (zdjęcia, artykuły, relacje) to jestem bardzo na tak
ale najlepsze jest to, że jest za darmo!
-
Doctor Chaos
- Hollywood Entertainment

- Gadu-Gadu: 4123533
- Styl jazdy: Street/Park
Właśnie to, że jest za darmo jest okey w przeciwieństwie do magazynu na b 
Jak Chaos Doctor napisał za mało dirtu, streetu no i w sumie to tyle.
Co do strony, to przydał by się chat albo coś w ten deseń ;d(stare przyzwyczajenie ^^)
Jak Chaos Doctor napisał za mało dirtu, streetu no i w sumie to tyle.
Co do strony, to przydał by się chat albo coś w ten deseń ;d(stare przyzwyczajenie ^^)
"TU JEST WIĘCEJ TYTANU NIŻ W OPTIMUSIE PRIME!"
-
Alexus

- Gadu-Gadu: 716984
jest w huj lepsze niz BA, jestem very zadowolony 
-
Polityk

- Gadu-Gadu: 11830718
Czy ktoś wie, gdzie mógłbym w Gdyni nabyć numer jakiś? Typowy kiosk,empik? Czytałem u kumpla B.A. i moim zdaniem jest lekko na łatwiznę zrobione... Z tego co tu czytam, wydaje mi się, że 43Ride będzie o wiele lepsze 
-
Taziu

- Gadu-Gadu: 5781332
Taziu napisał(a):Czy ktoś wie, gdzie mógłbym w Gdyni nabyć numer jakiś? Typowy kiosk,empik? Czytałem u kumpla B.A. i moim zdaniem jest lekko na łatwiznę zrobione... Z tego co tu czytam, wydaje mi się, że 43Ride będzie o wiele lepsze
Na górze strony masz dział DOWNLOAD
"Wszechświat i ludzka głupota są nieskończone, ale co do tego pierwszego to nie mam pewności."
Albert Einstein
Albert Einstein
-
Tom@s

- Gadu-Gadu: 1445967
BA kolekcjonuje od dawna ale czas na zmianę 43ride myślę że będzie robione z pasją tak jak do tej pory no i, że kiedyś będzie drukowane bo to jednak lobię. Bo jak już będę nie mógł jeździć to chciałbym sobie popatrzeć np w ową gazetkę i powspominać. Ale to tylko tak na przyszłość.
-
PoneK[!]

- Gadu-Gadu: 4743269
Tom@s, ok, spoko spoko
To sobie poczytam z chęcią. Dzięki ;]
-
Taziu

- Gadu-Gadu: 5781332
Kiedys Smerf mial zrobic zemna wywiad i zapomnial o mnie :< Magazyn jest w deche a forum jeszcze lepsze duzy plus ze jest mega luzno!
-
Max.

- Gadu-Gadu: 9448906
Dirt, Dirt. i jeszcze raz dirt.
zrób to sam: np dobre wybicie. Podoba mi się na tym forum! 
" Moje miasto tylko graniczy ze śląskiem, moje miasto leży w Zagłębiu Dąbrowskim"
Rzemisoło po godzinach.
Rzemisoło po godzinach.
-
MARo

- Gadu-Gadu: 3472381
Co do wywiadów, to może z prosami
? Jak i z osobami, które próbują zdziałać coś w tym sporcie, by stal się bardziej popularny w Polsce.
"TU JEST WIĘCEJ TYTANU NIŻ W OPTIMUSIE PRIME!"
-
Alexus

- Gadu-Gadu: 716984
Doctor Chaos napisał(a):Więcej info z polskiej sceny dirt/park/street! Jeśli chodzi o ogólne odczucia co do e-magazynu (zdjęcia, artykuły, relacje) to jestem bardzo na takale najlepsze jest to, że jest za darmo!
Nie tylko ze sceny, recenzje miejscówek, nowe parki, ciekawe parki, parki warte objazdu, wyjątkowe parki, parki gołębi i orangutanów
-
Saddam

- Gadu-Gadu: 3514451
- Styl jazdy: Dirt/Park
No, wg. mnie wszystko idzie dobrze jak na razie
byle tylko nie było mądrujących sie dzieci i bijących się o 1g na wadze frajerów...
a tak to peace&love
A co do 43ride Mag. to najnowszy numer jak dla mnie kiepskawy... nie było na czym za bardzo oka zawiesić przy przeglądaniu... Albo już o tym czytałem, albo DH, albo nie interesujące mnie tematy...
a tak to peace&love
A co do 43ride Mag. to najnowszy numer jak dla mnie kiepskawy... nie było na czym za bardzo oka zawiesić przy przeglądaniu... Albo już o tym czytałem, albo DH, albo nie interesujące mnie tematy...
Only 66,04 Ride! ;D
-
PraiseYourself

- Gadu-Gadu: 666
- Styl jazdy: Dirt/Park
skoro już mowa o sudoku itd to horoskop by się przydał jeszcze
a jak 
Feel Your Passion
-
Lais

- Gadu-Gadu: 9787643
PraiseYourself, kogo masz na myśli mówiąc o mądrujących się dzieciach?
-
koreszko
- Gadu-Gadu: 1876740
- Styl jazdy: Downhill
magazyn jest zaje
strasznie lubię go czytać
może jak by było więcej fotek to by nie zaszkodziło, a Fotografowie mogli by się wykazać 
-
dominik5357
- Gadu-Gadu: 12802488
- Styl jazdy: Downhill
Pełen pozytyw magazyn dobrze napisany , jest w nim praktycznie wszystko co trzeba .
ja bym tylko jeszcze dodał jakieś testy , porównania od strony praktycznej i technicznej
ja bym tylko jeszcze dodał jakieś testy , porównania od strony praktycznej i technicznej
-
WojtekM

- Gadu-Gadu: 9876542
Kurczę, dawno mnie tu nie było
Ale dziś spojrzałem na ten post i... ludzie! For freeride! Co ma być w magazynie? Dirt? Owszem, może z 10 stron na 100 - reszta niech będzie na temat!!! Dla dirtu jest B.A. Liczę, że 43ride nie pójdzie tym nurtem, tylko będzie o... freeridzie! Dirtu nie chcę wyrzucić, tylko... ograniczyć.
Co ja bym zmienił w magazynie? Wydał wersję papierową
I zdjęcia, dużo zdjęć w dobrej jakości...
Może trochę więcej testów? Niezależnych? Mam na myśli testy czytelników itp. jakiś niecodziennych sprzętów (każdy ma choć jedną perełkę w swoim rowerku, prawda?).
Więcej opisów górskich szlaków (nielegalnych/legalnych - wisi nam to, freeriderom).
Wywiady? Hmm myślę, że póki co na naszej scenie to sztuka dla sztuki...
Warto w 43ride zaszczepiać pomysły na różnego rodzaju akcje PROMUJĄCE jazdę na biku.
Co ja bym zmienił w magazynie? Wydał wersję papierową
Może trochę więcej testów? Niezależnych? Mam na myśli testy czytelników itp. jakiś niecodziennych sprzętów (każdy ma choć jedną perełkę w swoim rowerku, prawda?).
Więcej opisów górskich szlaków (nielegalnych/legalnych - wisi nam to, freeriderom).
Wywiady? Hmm myślę, że póki co na naszej scenie to sztuka dla sztuki...
Warto w 43ride zaszczepiać pomysły na różnego rodzaju akcje PROMUJĄCE jazdę na biku.
Freeride. Po prostu.
-
souldrinker

- Gadu-Gadu: 0
souldrinker, co do wersji papierowej,to forum odwiedza mało osób,mało też pisze,z czasem może i coś takiego wyjdzie,ale teraz na to nie liczmy:) forum musi się rozwijać,przeczytałem wszystkie magazyny chyba po 10 razy,mogłby już wyjść następny numer:)
-
DIILU

- Gadu-Gadu: 8268326