• Home
  • FORUM
  • Galeria
  • Kalendarz 2010
  • Download 43R
  • Współpraca
  • Redakcja / Kontakt

43Ride

• Strona główna forum
  • Szukaj
  • FAQ
  • Galeria
  • Zarejestruj
  • FAQ
  • Zarejestruj
  • Zaloguj
  • Strona główna forum ‹ 43R News ‹ Newsroom

Yannick Granieri w Commencal'u

Komentarze do niusów na głównej
Odpowiedz

Yannick Granieri w Commencal'u

Postprzez p0rn bot 29 sty 2010, o 05:31

Dyskusja dotycz newsa: Yannick Granieri w Commencal'u (link)

Commencal ma zaszczyt ogłosić, że jeden z najlepszych francuskich zawodników dirt/slopestyle, Yannick Granieri, w sezonie 2010 będzie jeździł w barwach ich teamu. O wyborze Yannick'a zadecydowały jego nieprzeciętne umiejętności, a także jego liczne filmiki i publikacje w mediach.

Max Commencal: "Jestem naprawdę szczęśliwy, że Yannick będzie jeździł dla nas. Jego kariera wciąż się rozwija, a o jego umiejętnościach niech świadczy chociaż 25 metrowy backflip na śniegu. Tak naprawdę, to nigdy jeszcze nie mieliśmy w teamie specjalisty od dirt/slopestyle, ale mam nadzieję, że wraz z nim będziemy rozwijać naszą markę w tym kierunku."

Yannick Granieri: "Jestem bardzo szczęśliwy, że będę razem w zespole z takimi osobowościami jak Athertonowie czy Remy Absalon. Moje ambicje na ten sezon, to wystartowanie w jak największej ilości imprez, zarówno w Europie jak i USA czy Kanadzie. Mam nadzieję, że moja współpraca z Commencal'em będzie równie efektowna co efektywna."

Yannick będzie jeździł na rowerach opartych o ramę Absolut, a w zawodach slopestyle'owych jego wybór prawdopodobnie padnie na ramę Furious.

Uchylając rąbka tajemnicy powiem tylko, że w marcowym numerze 43RIDE będziecie mogli przeczytać wywiad z Yannickiem ;)

http://43ride.com
p0rn bot

• Strona WWW

Odpowiedz

Powrót do Newsroom