• Home
  • FORUM
  • Galeria
  • Kalendarz 2010
  • Download 43R
  • Współpraca
  • Redakcja / Kontakt

43Ride

• Strona główna forum
  • Szukaj
  • FAQ
  • Galeria
  • Zarejestruj
  • FAQ
  • Zarejestruj
  • Zaloguj
  • Strona główna forum ‹ Hyde Park ‹ Bazar

[S][KOŁA/OPONY] NS Coaster, Reborn Fat Joint, dt champion

Chcesz coś sprzedać lub kupić? zrób to tutaj!
Odpowiedz

[S][KOŁA/OPONY] NS Coaster, Reborn Fat Joint, dt champion

Postprzez kejsaj 4 lut 2010, o 18:20

Sprzedam dobre koła wraz z dętkami i oponami. Używane zaledwie pół sezonu (2008/2009), ten rok przestały wraz z całym rowerem, ponieważ mam problemy zdrowotne (kontuzja, stoją od czerwca tego roku ). Koło przednie to: piasta Reborn Bloodline Pro QR20 z wstawionymi nowymi japońskimi łożyskami 30zł za sztukę, szprychy DT Champion silver, obręcze Rodi DH kapslowane. Koło tył: piasta NS Coaster 9x135mm czarna, szprychy DT Champion silver, obręcze Rodi DH kapslowane. Do tego dorzucam dętki Michelin DH (najwytrzymalsze 35zł sztuka) i opony Schwalbe Space 2,35" oraz opaski Michelin. Sprzęt na prawdę godny uwagi. Używany bardzo mało, stan techniczny idealny, zero luzów itp. z resztą ręczę za to głową, że jak ktoś już je dostanie w swoje ręce to przyzna mi racje, że są jak nowe :) Gorąco zachęcam do kupna, po więcej info napisz do mnie na gg: 9041750 lub e-mail: jachooooo@wp.pl. Na sprzedaż mam jeszcze ostatnie rzeczy z mojego roweru, mianowicie ramę NS Surgę nówkę, napinacz BOP Rock oraz nowe ochraniacze 661 Race Białe roz. M.
kejsaj

Gadu-Gadu: 0

Odpowiedz

Powrót do Bazar